martes, 12 de agosto de 2008

Avui fa 26 anys que vaig sortir de l'Ou

I ja ha passat un any més, ara fa 26 anys que vaig sortir de l'ou!!!
s'em fa estrany pensar en que ja ha passat un any, 365 dies, amb les seves 365 nits, 8.760 hores, 525.600 minuts, 31.536.000 segons, doncs no m'estranya que passi tant rapid l'any, vec pocs segons.

Aquest cop sento el meu aniversari diferent, tant sols fa un any estava contenta, entusiasmada, per no dir histerica, jijiji, un mes abans ja estava donant el conyas de que faltavan tants dies per el meu aniversari, que si vull una festa sorpres, que si vull anar de bailoteo, que si ..... es a dir una plasta amb totes les lletres.

Aquest any ha arribat sense avisar, el dia d'avui s'ha presentat per sorpresa i m'he dit, es el meu cumple!!! i que?? es el meu cumple, pero estic al curro, la gent esta de vacances perque es agost, i qui no esta currant igual que jo, aixo em recorda a quan era petitta i m'indignava pensar que tots els amiguets estaven de vacances i no podia celebrar-ho amb ells. Ho celebrava un mes abans per poder celebrar-ho amb ells!!!!


Estic desanimada, ho admeto, no tinc ganes de fer un any mes, em sembla que no he acabat amb els vint-i-cinc.
Que tenen els 26??? jo no li vec res d'especial, no rima amb res, no es un previ a res especial perque els 27 son mes del mateix.
els 15 eran la niña bonita
els 16 podies beure cervesa (abans es clar)
els 17 eran els previs als importantisims
18, ja podies beure, fumar, sortir....(el mateix que als 17 pero legalment) i VOTAR!!!
els 19 eran com, ja soc mes important que els dels 18, seran crios!!!
els 20 que maca la xifra, arribavem a una nova xifra el 2
els 21 si ho hagues fet tot perfecte hagues acabat la diplomatura, vaig trigar un any mes
els 22 els dos patitos!!!!
els 23 i 24 no eren especials pero eres jove!!!
els 25 el quart de segle, la frontera per als 30

ja tinc 26, ja soc una dona!!! independent amb pis propi, parella, no he de donar explicacions a ningu, puc beure fumar drogarme, puc votar o no votar, puc comprar-me un pis, puc entrar a un casino i gastar-me tots els diner per al pis, puc viatjar alla on em vingui amb gana, tinc el mon als meus peus perque tot indica que soc jove i puc fer allo que mes endevant no podre fer perque tindre responsabilitats, peeeeeeeeerooooooooooooo, no puc tenir el carnet jove!!!! per a la caixa ja no soc jove, PERQUE EM FEU AIXOOOOOO!!!! qui decideix que als 25 ja no necesites els descomptes que et donen!!! qui decideix que als 25 ja no et poden considerar jove!!! aixo es indignant!!!! estic molt enfadada amb la caixa, jo vull mantenir la meja tarjeta del carnet jove.

Buenu, despres de les tonteries, no tinc cap sensació havent cumplert els 26, potser a les 20.30 quan faci exactament 26 anys que vaig respirar per primer cop noti alguna coseta. De moment l'unic que noto es gana i m'he oblidat l'entrepa de l'esmorzar a casa!!!! l'edat fa que oblidis coses...

2 comentarios:

Amanda dijo...

FELICITAAAAAAAAAAAAAAAATTTTSSSSS
et vaig a donar una notícia perquè t´animis: han allargat l´edat del carnet jove fins els 30!!!!! així que fins i tot jo tinc el carnet jove. Has de saber que els 30 d´avui en dia són els 20 de fa un temps. Per lo tant tu ara tens 16 anys dels d´abans!. Tia, ets una nena, ja veus. Afegeix a la teva reflexió que ara no ets un paria si als 30 no estas casat amb fills, que et podràs fer hipoteca "jove" fins als 35 (flipa), i que la millor etapa es a partir d´ara per tot el que has dit.
Un petó molt gros nena, muaaaaaaackkkkk

Montse dijo...

Madre mia! lo que hay que leer!
La Amanda a sido mas rapida, te iba a decir lo mismo del carnet jove. I la verdad no se pq tanta falera, yo nunca lo he tenido y tampoco creo que sirva de mucho... pero estos son otros temas.

Pues los 26 estan bien también, no hace falta encontrar una rima para ellos. No hace falta que marquen el inicio de una etapa o el final. En realidad, lo de fumar beber y drogarnos lo haciamos antes de los 18.

Lo importante no es la cantidad sino la calidad. Lo importante es que cada año, independientemente del numero que te acompañe, hagas lo que quieras y seas feliz.

Y que lo importante al fin y al cabo es cumplir años!!

Felicidades mujercita!